HTML

Sztorik,versek

Sztoriaim,verseim,meg 1-2 faszság még :D

Friss topikok

  • Tink@ (törölt): Nézétek meg a blogomat kíváncsi vagyok a véleményetekre Kössszyyyy: retimartina.blog.hu (2009.12.02. 00:20) A román polgárháború

Linkblog

óriáspost

2009.12.01. 20:48 ewokmaci

Insider time először most:

-Bála, a jó öreg Bála. Az erkölcs harcosa. A nők védelmezője, aki szerint nő előtt nem lehet káromkodni. Semmiképp sem. Egy bazdmeg-et sem lehet.

-Aszód és a football! Sokat volt már róla szó, de most kaptok linket. ÉJJEN! Na és akkor a link: https://www.youtube.com/watch?v=WHPzieusMIEAz első ember akit láttok, az Bála! CSELZI MEZES CIGÁNY ARC 0.36-nál sétál be a képbe.

-A versek az osztálytársaimról szólnak, amúgy ezek nem komoly dolgok, és holnap írok egyet magamról! Szóval bocsi srácok, ezt kívánta a nép, semmi harag :D

 

A cselzi mezes cigány históriája

          Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy falu, Aszód. Ebben a faluban a középkor óta kasztrendszer uralkodott. Az uralkodó,  DOWNTOWN BÁLA volt a legfelső réteg, majd utána következett a BÁLA CIGÁNY HAVERJAI kaszt. Legalul a pórnép foglalt helyet.
         Egy nap feltűnt a színen a CSELZI MEZES CIGÁNY ARC. Kreol bőr, nemes aszódi arc, és kifinomult szaglás jellemezte, amennyiben egy autórádiót kellett kiszagolni. BÁLA ekkoriban szereplőket keresett az ASZÓD ÉS A FOOTBALL című filmeposzhoz, így bevette a csapatba. Ez a film csak azért nem kapott OSCAR-DÍJAT, mert BÁLÁÉK véletlen a pálya melletti szemétdombot is lefilmezték, illetve a film zenéje MÓCÁRT kilencedik szimfóniájának zanzásított változata volt. A forgatás után BÁLA és CSELZI MEZES CIGÁNY ARC nagy haverok lettek. Együtt lopták el a helyi autókból a rádiót, együtt terrorizálták az aszódi nyugdíjasokat, és együtt szolgáltak a USS Bála fedélzetén. Itt olyan veszélyes feladatokat hajtottak végre, mint az átkelés az aszódi tavon, az aszódi patak mentén járőrözni, illetve elszállítani CSELZI MEZES CIGÁNY anyját a vaskereskedésbe. Sajnos egy nap egy aranyhal meglékelte a hajót, az pedig elsüllyedt. Ezután BÁLA megtanította CSELZI MEZES CIGÁNYT, hogyan bánjon a nőkkel. "Szex közben mondd: Gyerünk kisasszony!"- szólt BÁLA- "Nők előtt tilos káromkodni!". Bála sosem értette meg, hogy faszságot beszél. CSELZI MEZES CIGÁNY egy nap egy zsigulit tört felt. Sajnos nem vette észre a gépjármű oldalán éktelenkedő "RENDŐRSÉG" feliratot, ezért börtönbe került, ahol naponta óriási péniszek járták át testét. Így ért véget egy szép karrier...

 

Osztálytárs No 1.

***** barát igen meleg sajnos,
Betegségtettésben ő a bajnok.
Összeesik a folyosón, elég epic,
Ezt otthon betegre verik?

Tanul évente kétszer, akkor se jó anyagot,
Ha megkérdezték a nevét, akkor is hebegett-habogott.
Évente kap az élettől egy-két pofont,
Soha az életben nem használt kotont.

Olyan meleg, mint egy gázkazán,
Lovagolj a portás lágy faszán.
Táncol mint a Steiner Kristóf,
Gecijáből készül az ízes habcsók.

Kicsit román, kicsit orosz, kicsit beteg,
Ilyen egy igazi retek.
Bocsi *****, ezt beszoptad,
A fél sulit te má' leszoptad.

 

Osztálytárs No 2.

Ha láttál már dagadtat, hát ilyet még soha,
Teste már az anyatermészetnek is mostoha.
Lágyan rengő zsírréteg fedi csontjait,
Konténerbe kell temetni a hamvait.

Seggét többször láttam hat év alatt,
Mint rab a börtönben a négy falat.
Tangája a hájas fenekén oly vonzó,
Mint a telibehányt rozsdás hókotró.

De nem minden a külső, fontos az ész,
Nála ez a tulajdonság ködbe vész.
Bár, hogy elvesszen neki köd se kell,
Ritka, hogy valami napsütésben vesszen el.

Ocsmány és buta, jó, hogy ismerem,
Mért versz hangjával édes Istenem?
Mert hallgatni őt szintén nem kellemes,
Ha bekussolna azt mondanám: "Ez így helyes!"

Ha majd egyszer elkezd egy fogyókúrát,
Hangjával még mindig falat fúr át.
Dagadt vagy bazdmeg és idegesítő,
De most nem pofázol, ez oly hűsítő.

 

Tényleg bocs srácok, de ezt kérték a megrendelők :P Amúgy hnap jön egy ilyen magamról is,szóval...Aki magán nem tud röhögni,senkin se tegye.

 

Szólj hozzá!

Címkék: suli cigány osztálytársak mezes cselzi bála uss

A bejegyzés trackback címe:

https://ewokmaci.blog.hu/api/trackback/id/tr141567288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása